2010-02-22 11:46:02• hírek • Parajdi Andrea

Kedvtelésből autót loptak

Nem mindennapi akciónak voltak részesei hétvégén a Közösségi Rendőrség és a Városi Rendőrség munkatársai. Három fiatalt fogtak el autólopás miatt.

Szombat hajnalban 4:45 körül a Közösségi Rendőrség és a Városi Rendőrség közösen járőröző csoportja a 16-os lakónegyedben, éppen a Proiectantului utcában tettek eleget munkakötelességüknek, amikor felfigyeltek egy túlságosan gyorsan közlekedő Dacia márkájú személygépkocsira. A rendőrség a nyomába eredt a szabálytalanul hajtó sofőrnek. Az üldözésbe vett jármű rövid időn belül megállt, azonban a benne ülő három fiatal fiú azonnal elrohant a helyszínről.

Ekkor kezdődött a filmbe illő üldözési jelenet: a rendőrség ugyanis rögtön a nyomába eredt a fiataloknak, akik közül rövid időn belül kettőt sikerült is elfogniuk. A szabálysértők azonosítása után kiderült C.I.S és B.T mindketten 17 évesek és Szatmárnémeti lakcímmel vannak bejegyezve - olvasható a Szatmár Megyei Rendőrség közleményében.

A harmadik fiú F.E. A, aki szintén 17 éves tovább bonyolította a rendőrség munkáját, egyenesen a Szamosba menekült a rendfenntartók elől. A rendőr őrei hosszas szóbeli meggyőzéssel és magyarázkodással sem tudták elérni, hogy a fiú önszántából kijöjjön a folyóból és feladja magát. A rendőrök kihívták a mentőszolgálatot, ugyanis attól tartottak, hogy bármelyik pillanatban sokkot kaphat a fiú. F.E.A a mentősök megérkezése után jött ki a vízből, akit azonnal elsősegélynyújtásban részesítettek.

A rendőrség vizsgálatot indított a fiatalok ellen, akik az első kihallgatáskor azt nyilatkozták, csupán kedvtelésből lopták el az autót, mert akartak egyet kocsikázni a lakónegyedben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: